Hinnoittelu

Bio-Actors siirtyy seuraavaan hinnoitteluun; tuntihinta 39,00€/tunti (ALV 0% ja ei minimi-laskutusaikaa), tulosteet lähetetään asiakkaalle sähköisenä.

Ongelmaksi voi kuitenkin osoittautua että, asiakkaan kannalta tärkeää kysymykseen ”Mitä maksaa?”, on vaikea antaa tarkkaa vastausta. Jos lähdetään tarkastamaan asiaa työtuntien osalta niin voisi arvioida että jos kirjaa 18 tapahtumaa niin se vie 60 – 75 minuuttia (riippuen tapahtuman, monimutkaisuudesta tiliöinni osalta). Tapahtumana voi pitää jokaista tiliotteella olevaa riviä ja jokainen kuitti mitä on maksettu kortilla tai käteisellä. Tähän on sitten lisättävä palkanlaskenta 15 – 20 minuuttia (yhdelle palkansaajalle) ja viranomaisilmoitukset (ALV, ennakkopidätysero ja sotu) 15 - 20 minuuttia. Nämä olettamat edellyttää tietenkin että tositteet ovat järjestyksessä ja selviä (tiliöity) ja että ne tuodaan ajallaan.

Jos asiakas ei ole tyytyväinen tähän hinnastoon niin meillä on myös mahdollista ottaa käyttöön hinnasto missä eri tehtävillä on eritelty hinta.

Kiinnostuitko?